lodge_header2

Over de Lodge

De Åre Mountain Lodge ligt op Copperhill in Åre Björnen, ongeveer zes km van het centrum van Åre. De Mountain Lodge ligt op een ski-in ski-outlocatie, van waaruit het verbinding heeft met het liftsysteem van het gehele skigebied van Åre. Åre Björnen is een waar winterwonderland, een combinatie van de droomwereld van kinderen met de bijbehorende behoeftes van ouders.
De Lodge heeft vier exclusieve appartementen, allen met luxueus comfort en een warm design interieur met traditioneel Zweedse elementen. Het heeft twee appartementen voor acht á negen personen en twee voor zes personen.
De Åre Mountain Lodge kijkt direct uit over de adembenemende oerbossen van Jämtland, over Åresjön (het meer van Åre) en Renfjället (“Rendierberg”).
Naast de ideale skicondities vanaf november tot in mei biedt het skigebied van Åre ook andere winteractiviteiten zoals langlaufen, sneeuwscootersafari’s, hondensledetochten, snowkiten, ijskarten, ijsvissen en nog veel meer!

Klik voor een sfeerimpressie van de appartementen van de Åre Mountain Lodge op de foto’s

Appartement 8 personen

Screen Shot 2013-10-10 at 21.47.08

De split-level appartementen bieden met 135 m² genoeg ruimte aan acht à negen personen. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich een ruime garderobe.

Meer informatie

Appartement 6 personen

Screen Shot 2013-10-10 at 21.49.48

Het buitenterras kijkt uit over het meer van Åre en ‘Renfjället’ (de berg der Rendieren).
Beide appartementen bieden met 90 m² genoeg ruimte aan zes personen. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich een ruime garderobe en een toilet.

Meer informatie

Zweeds comfort

Screen Shot 2013-10-10 at 21.47.26

  • Design meubelen
  • Open haard
  • Moderne keuken met alle benodigde apparatuur
  • Ruime slaapkamers
  • Meerdere badkamers
  • Sauna
  • Droogkast