Select Page
åre mountain lodge

Reizen

Via Trondheim (Vaernes) Airport

KLM heeft dagelijks een aantal directe vluchten vanaf Amsterdam/ Schiphol, www.klm.com. Vervolgens een transfer van Vaernes naar Åre, via:

sdfasdf
Huurauto 7 persoons

Huren van onze eigen (7 persoons) Mitsubishi Pajero (zie onder *)

Transferbus/flygtaxi

Per transferbus/flygtaxi aansluitend op de zaterdagvluchten KL1173/KL1174), http://www.flygtaxi.se/ products/transfer/are/trondheim/

Huurauto Vliegveld

Huurauto op Vaernes.

Trein

Per trein, eerst van Vaernes naar Hell Station (±2min) en dan van Hell direct naar Åre (±2hrs. en ±€20,- p.p.). Voor meer treinreisinformatie, zie www.nsb.no

Taxibus

Per taxibus raden wij aan om een Zweedse taxibus te bestellen (± €200,- bij Taxi Åredalen, tel.+4664720444)

Via Stockholm

(www.skavsta.se of www.arlanda.se). Vervolgens:

sdfsdf
Binnenlandse vlucht

Een binnenlandse vlucht naar vliegveld Åre/Östersund (http://www.swedavia.se/ en/Are-Ostersund) en dan een transfer naar Åre of via huurauto (http://www.swedavia.se/ en/Are-Ostersund/Traveller-information/Get-to-and-from-the-airport/)

(Nacht-)Trein

(nacht-)trein naar Åre Station (http://www.sj.se or www.veolia-transport.se). Gedurende het winterseizoen heeft de nachttrein soms zelfs een partywagon met een bar en disco om alvast in de stemming te komen…

Meer reisvrijheid.
Wie meer reisvrijheid wil gedurende de hele vakantie is er de mogelijkheid om onze eigen auto ter plaatse te huren; een 7 persoons Mitsubishi Pajero. Onze Pajero staat geparkeerd op het vliegveld van Vaernes. Neemt u voor beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden aub contact met ons op.

Ligging Åre Mountain Lodge

De Åre Mountain Lodge is gelegen in Åre Björnen, ongeveer 5 km van het centrum van Åre. Åre Björnen heeft een klein eigen winkelgedeelte met een supermarkt, ski shop en restaurant en de skibus gaat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat richting het centrum van Åre. Voor wat betreft het huren van een taxi, Taxi Åredalen, tel. +4664720444.

* Wie meer reisvrijheid wil gedurende de hele vakantie kan onze eigen auto ter plaatse te huren; een 7 persoons Mitsubishi Pajero. Onze Pajero staat geparkeerd op het vliegveld van Vaernes. Neemt u voor beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden aub contact met ons op.

Als ervaringsdeskundigen helpen wij u uiteraard graag met het plannen van uw reis.
Wij wensen u alvast een goede reis!

Contact

Åre Mountain Lodge
Cia Carlsson
Koninginneweg 54
1075 EB Amsterdam
Telefoon:
+31 6 54 36 39 04
+46 70 308 28 21
Website: www.aremountainlodge.nl
Email: info@aremountainlodge.nl